Vesti/Blog

Dubina – novi roman Arnea Dala u prodaji na Sajmu knjiga

U trećem romanu serijala Berger & Blum bivši detektiv Sam Berger krije se od zakona, traga za odgovorima i suočava se sa do sada najvećim izazovom

Stigao je treći roman u serijalu Berger & Blum švedskog autora Arnea Dala, Dubina, koji nam donosi nastavak priče o bivšem detektivu Samu Bergeru i agentkinji Službe bezbednosti Moli Blum. 
Sam Berger osumnjičen je za ubistvo koje nije počinio, a njegova partnerka Moli Blum nalazi se u komi. Za to vreme Stokholmu preti teroristički napad, a traženi ubica, koji je uz to oteo i jednu devojku, mogao bi da ostane na slobodi. 
Uz pomoć jednog od načelnika Službe bezbednosti, Berger beži u Stokholmski arhipelag i tamo čeka dalje instrukcije. Ali da li je Sam Berger rešenje ili samo deo problema? 
Dubina je mračan i uzbudljiv triler koji potvrđuje Dalovo majstorstvo u vladanju žanrom i podseća čitaoce na to zbog čega se ovaj autor ubraja u najbolje skandinavske pisce kriminalističke proze.


Na Beogradskom sajmu knjiga koji traje od 23-30. oktobra ovaj roman moći ćete da kupite po promotivnoj ceni od 850 dinara – cena na našem sajtu biće 959 dinara, a u knjižarama 1.199 dinara. 
Vidimo se na Sajmu knjiga!
Vesti Arne Dal