Vesti/Blog

Stigla je „Unutrašnjost” – nastavak švedskog bestselera „Pustoš”

Predstavljamo vam naše novo izdanje – Unutrašnjost, drugi roman iz serijala Berger & Blum, švedskog autora Arnea Dala, napeti skandinavski triler sa zapletom koji će iznenaditi čak i iskusne ljubitelje kriminalističkog žanra.
Bivši detektiv Sam Berger budi se u kolibi zavejanoj snegom na severu Švedske i nema predstavu o tome gde se tačno nalazi. Kraj njega je Moli Blum, i ubrzo shvata da se njih dvoje kriju od agenata Službe bezbednosti.
U uzbudljivom nastavku međunarodnog bestselera Pustoš, Sam i Moli dobijaju zadatak povezan sa uznemirujućim slučajem ubistava iz prošlosti. Ubica je odavno osuđen i nalazi se u zatvoru, ali da li je on zaista i kriv za zločin?

Unutrašnjost je zastrašujuće putovanje u ledeno srce tame, na kojem će Sam Berger i Moli Blum shvatiti da postoji neko ko posmatra svaki njihov korak i po svaku cenu želi da ih spreči u otkrivanju istine.

Ovaj mračni skandinavski triler možete poručiti na našem sajtu po ceni od 831 RSD + kurirska dostava, a uskoro će biti dostupan i u svim većim knjižarama.
Vesti Arne Dal