Dokaz izdavaštvo

Dubina

Arne Dal
959,00
RSD
1199,00
RSD
BERGER & BLUM #3

Bivši detektiv Sam Berger osumnjičen je za ubistvo koje nije počinio, a njegova partnerka, agentkinja Službe bezbednosti Moli Blum, nalazi se u komi. Za to vreme Stokholmu preti teroristički napad, a traženi ubica, koji je uz to oteo i jednu devojku, mogao bi da ostane na slobodi.

Uz pomoć jednog od načelnika Službe bezbednosti, Berger beži u Stokholmski arhipelag i tamo čeka dalje instrukcije. Ali da li je Sam Berger rešenje ili samo deo problema?

Dubina, treći roman u serijalu Berger & Blum, mračan je i uzbudljiv triler koji potvrđuje Dalovo majstorstvo u vladanju žanrom i podseća čitaoce na to zbog čega se ovaj autor ubraja u najbolje skandinavske pisce kriminalističke proze.

„Arne Dal pruža čitaocima zagonetke koje su psihološki sofisticirane, pune beskrajnih obrta i neverovatno napete.”
Neue Westfälische (Nemačka)
Dubina je fenomenalna. /.../ Skočite i zaronite duboko u tamu i plivajte uz zahtevno, opasno, zabavno, nepredvidljivo i izuzetno iskustvo – pod elegantnim vođstvom jednog od najvećih majstora krimi-žanra.” 
Vildmedkrimi (Danska)
„Treći deo serijala Berger & Blum je za fanove krimi-žanra jednako fascinantan kao prva dva. Arne Dal pripoveda na tako napet način da jednostavno ne želite da ostavite knjigu.”
Ruhr Nachrichten (Nemačka)
„Arne Dal je majstor u tome da zbuni čitaoca, a njegov zamršeni i dobro osmišljeni zaplet priči neprestano daje novi obrt. ” 
Litteratursiden (Danska)
„Ne postoji trenutno niko u nordijskoj kriminalističkoj prozi ko je bolji od Arnea Dala.”
Jyllands-Posten (Danska)

Naslov originala: Mittvatten

Edicija: Nordic Noir

Prevod: Nikola Perišić

Broj strana: 352

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Dimenzije: 14x20cm

Godina: 2022.

ISBN: 978-86-81518-10-6

Pogledajte još: