Dokaz izdavaštvo
Click to order
Tvoja porudžbina
Total: 
Dokaz izdavaštvo
Ime i prezime
Adresa
Postanski broj i mesto
Telefon
E-mail
Napomena
Dostava
Dostava je besplatna za iznos preko 1.999 dinara.
Payment method
Napomena:
U slučaju da ste odabrali opciju plaćanje pouzećem, na ukupan iznos dodatno plaćate kuriru cenu otkupne pošiljke koja zavisi od vrednosti paketa (ovo se odnosi i na besplatnu dostavu). Prosečna cena otkupne pošiljke je 50 RSD.

U slučaju da ste odabrali opciju uplata na račun, nemate nikakvih dodatnih troškova.

katrine engberg

Pre nego što je počela da se bavi pisanjem, Katrine Engberg (1975) u Danskoj je bila poznata i cenjena balerina i koreografkinja. Čuvar krokodila, objavljen 2016, njen je prvi roman u međunarodnom bestseler serijalu Kopenhagen, zahvaljujući kojem je stekla brojne poštovaoce zbog dobrog stila, sjajno smišljenih i zamršenih zapleta, kao i živopisnih likova. Danas je Katrine Engberg jedna od najčitanijih i najpopularnijih autorki kriminalističke proze ne samo u Danskoj već i u celoj Skandinaviji, njeni romani su objavljeni u 28 zemalja, a serijal Kopenhagen je prodat u više od milion primeraka. Dobitnica je danske književne nagrade Marta za 2021. godinu.
Živi u Kopenhagenu sa suprugom i sinom.
Zadivljujući debi. Nezaboravni likovi Katrine Engberg i briljantni obrti u zapletu očaraće čitaoce koji vole žanr saspensa.
Njujork Tajmsova bestseler autorka Keti Rajks
Pogledajte još: